Linkkejä ja tietoa

Mieli Suomen mielenterveys ry logo

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävänä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Yhdistyksen verkkosivuilta löydät paljon erilaisia tietoa, materiaaleja ja apua.

Zekki on nettisivu jolla voi tehdä testin joka kartoittaa omaa elämäntilannetta ja tulevaisuutta. Sivu myös ohjaa helposti saatavilla olevien palveluiden äärelle jos tarvetta apuun ilmenee.

Nuorten verkkosivusto, jossa teemana ovat päihteet tai päihteettömyys, pelaaminen, netinkäyttö, masennus ja kiusaaminen. Tarjolla nettineuvontaa, videoita ja ohjeita.

Väestöliiton ylläpitämä nuorten sivu jolta löytyy neuvoja seksuaalisuuteen ja parisuhteisiin. Sivulta löytyy myös chattihuoneita joissa voi keskustella näistä asioista ammattilaisen kanssa.

Nuorten mielenterveystalon logo jota klikkaamalla pääsee sen sivuille.

Nuorten mielenterveystalo on HUSin ylläpitämä verkkopalvelu jolta löytyy linkkejä ja neuvoja mielenterveyteen liittyviin ongelmiin. Sivustolta löytyy myös hakukone jolla voi etsiä avuntarjoajia omalta paikkakunnaltaan.

Netari.fi on verkossa toimiva nuorisotalo josta löytyy chatteja, neuvontaa ja ohjausta nuorille. Sivustolla voi tutustua uusiin ihmisiin, pelailla yhdessä muiden kanssa ja keskustella luottamuksellisesti Netarin työntekijöiden kanssa.

Sekasin.fi on 12-29-vuotiaille suunnattu chattihuone jossa voi jutella mieltä askarruttavista asioista luottamuksellisesti ja nimettömästi ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten kanssa. Chatti on auki vuoden jokaisena päivänä.

Lasinen lapsuus on tukisivusto kaikille joita ahdistaa vanhempien alkoholinkäyttö. Sen nuortensivuilta löytyy tukea, ohjeita ja chatti jossa voi kysyä apua ammattilaisilta.