Miten sinä voit?

Niin on taas yksi viikko melkein pulkassa, arkipäivien osalta. Monen viikkoa on varmasti sävyttänyt pelko, ahdistus ja huoli Ukrainan tilanteesta. Koko maailma koki yhdessä korona-pandemian ja nyt, seuraava kriisi tapahtuu Euroopassa ja eittämättä vaikuttaa koko maailman tilanteeseen.

Miten sinä käsittelet vaikeita tunteita, kuten ahdistusta ja pelkoa? Lähdetkö ulos raittiiseen ilmaan kävelylle, uppouduit pelaamaan nettipeliä, soitat kaverille? Harhautatko negatiivista tunnetta vai annatko sen käydä sinussa? Jokainen tyylillään, mutta tunteen äärelle voi myös pysähtyä ja pohtia sen eri puolia. On ok pelätä. On kuitenkin selvää että myönteinen ajattelu voitelee mielenterveyttä, vaikka tuntuisi hankalalta- yritetään ajatella että tästä kriisistä voimme selviytyä.

Joku viisas on sanonut, että se mikä ei tule yhdessä jaetuksi, tulee yksin kannetuksi. Tätä tilannetta, pelkoa emme kanna yksin. Koemme kaikki sen ja voimme sen yhdessä jakaa. Yhdessä jaksamme paremmin!

Muistutan sinua- jolla ei ole kaveria, tuttavaa kenen kanssa keskustella- tule esimerkiksi Tukinetin buustia elämään chattiin, seuraavan kerran 9.3 klo 15.30-17.00.